Beste Bezoeker, 

Toen 25 jaar geleden enkele Willebroekenaars besloten om een watersport club op te richten, wist niemand hoe een kleine groep gemotiveerden zou evolueren tot een volwaardige sport club. 


Oorspronkelijk had de WWSK enkel een klein stukje van het grote watervlak van de roeivijver Hazewinkel in gebruik. De ambities werden groter en na enkele jaren werd besloten om te verhuizen naar Den Bocht zoals de zeilvijver in de volksmond genoemd werd . Deze plas delen wij met Hazewinkel Windsurfing en VVW Hazewinkel . 

Was men in het begin nog tevreden met een oude caravan en een container, alras sloeg hier de bouwmicrobe toe en werd er een nieuw clubhuis gebouwd. Dit is ondertussen al aan zijn 2e versie toe en de accomodatie werd ondertussen sterk uitgebreid. 

Oorspronkelijk werd de club opgericht met de bedoeling alle watersporten te beoefenen, maar het werd al snel duidelijk dat zeilen de boventoon zou voeren en daarom verwijzen wij surfers en roeiers naar de andere watersport clubs in onze regio. 

Ondertussen hebben wij ook enkele optimisten aangekocht zodat de jeugd ook aan zijn trekken komt. Voor beginnelingen organiseren wij elk jaar in mei een basiscursus. 

Meer informatie over onze club en onze activiteiten vind je op de volgende pagina's. 

Bij deze heet ik jullie dan ook van ganser harte welkom op de WWSK, kom even langs voor een praatje. In het weekend is er altijd wel iemand aanwezig die jullie even een rondleiding kan geven. 

Met sportieve groeten,

Joris Van de Wouwer - Voorzitter