Beste leden

De zomer is officieel begonnen en het is tijd om de zeilen onder het stof vandaan te halen! We hebben een aantal spannende evenementen gepland staan waar we jullie graag voor willen uitnodigen.

Op 21 juli organiseren we naar jaarlijkse gewoonte een uitstap naar het prachtige Veerse Meer. Dit is de perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten van een dag vol zeilplezier. Of je nu een ervaren zeiler bent of net begint, iedereen is welkom om deel te nemen. We huren ter plekke boten en gaan samen op het water, laten we er een onvergetelijke dag van maken! Als je mee wil gelieve dan voor 1 juli een seintje door te sturen naar Carlos.

Daarnaast willen we jullie informeren over de start van de Midweek fun op de volgende data: woensdag 28 juni, 12 juli, 26 juli, 9 augustus en 23 augustus.

We beginnen met een briefing stipt om 18:00 uur, waarna we 10 minuten later van start gaan. Het belangrijkste doel van deze midweekse evenementen is om plezier te hebben op het water. Na afloop van elke sessie zal het bestuur de BBQ en houtskool ter beschikking stellen voor alle leden. We vragen jullie vriendelijk om je eigen vlees en groenten mee te brengen, zodat we samen kunnen genieten van een gezellige maaltijd.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze zomerse activiteiten als wij! Het is een geweldige kans om nieuwe zeilavonturen te beleven en te genieten van elkaars gezelschap. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen.

Tot ziens aan boord!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur